Farsz kapuściano-grzybowy, do pierogów i krokietów, wegański, 670g, Runoland
Jest to gotowy farsz do pierogów, krokietów i pasztecików. To ogromne ułatwienie i oszczędność czasu w kuchni. Przygotowanie farszu: krojenie, smażenie, doprawianie, duszenie jest niezwykle pracochłonne oraz czasochłonne. Mając gotowy w słoiku, wystarczy jedynie przygotować odpowiednie ciasto do dania. Farsz można także wykorzystać do bigosu lub zupy. Idealnie doprawiony, soczysty, o gęstej konsystencji.
Pasteryzowany.
Składniki
Kapusta kiszona (66%), grzyby leśne (Xerocomus badius, Boletus edulis, Agaricus bisportus) (16%), cebula (12%), olej rzepakowy, bułka tarta (zawiera gluten), sól kłodawska, cukier, pieprz
Warunki przechowywania
Produkt przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4ºC.
Wartość odżywcza
w 100g | % RWS | |
Wartość energetyczna | 420 kJ/100 kcal | 1% |
Tłuszcz | 3,5 g | 5% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | 1% |
Węglowodany | 12 g | 5% |
w tym cukry | 0,4 g | 0% |
Białko | 4,2 g | 8% |
Sól | 0,7 g | 12% |
-
Kraj pochodzeniaPolska
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean135901641005896
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się