Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzechy nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%) (mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino* (mleko owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1940 kJ/462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138009004850200
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się