SKŁADNIKI
woda, ziarno soi*, pszenica*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos sojowy to aromatyczna przyprawa idealna do kuchni azjatyckiej. Świetnie zgra się z mięsem, daniem z woka, fantastycznie podkreśli smak sałatki lub podkreśli rybny smak sushi i sashmi. Sos sojowy łagodny shoyu to klasyczny sos sojowy bez sztucznych dodatków.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,2 g w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0,7 g
Białko - 8,8 g
Sól - 12,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138713576271621
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się