Sok z czerwonych winogron BIO:
Winogrona są niezwykle bogate w składniki mineralne gdyż zawierają dużo potasu, wapnia, żelaza, cynku, magnezu, miedzi i boru. Winogrona powinny jeść osoby cierpiące na nadciśnienie, ze względu na zawartość potasu, który przyczynia się do obniżenia ciśnienia krwi. Wykazują korzystny wpływ na działanie przewodu pokarmowego, dzięki zawartości błonnika przyczyniają się do oczyszczania organizmu poprawiają perystaltykę jelit co wspomaga również proces odchudzania. Kurację winogronami przeprowadza się w celu odtrucia organizmu-stosowana przez kilka dni, daje energię, siły fizyczne i intelektualne nadając przy tym naturalny kolor skórze.
SKŁAD:
Sok z ekologiczych czerwonych winogron Tłoczony nie z koncentratu.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
ean135907752683534
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się