compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Sok porzeczkowo-jabłkowy BIO, 300 ml, Bio Food
search

Sok porzeczkowo-jabłkowy BIO:

Czarna porzeczka to największe źródło witaminy C , a w mniejszym stopniu witaminy B, P, prowitaminy A, pektyn, kwasu ortofosforowego, garbników, soli potasu i żelaza. Dzięki temu jest nieocenionym środkiem zapobiegawczym w tworzeniu rakotwórczych nitrozoamin. Hamuje powstawanie w organizmie toksycznych związków wywołujących mutacje genów prowadzących do chorób nowotworowych. Owoce stosowane są przy chorobach reumatycznych, gościu, biegunkach, zaburzeniach wątroby, wyczerpaniu fizycznym i psychicznym. Czarna porzeczka jest również stosowana w łagodzeniu objawów anginy, chronicznego kaszlu, a także wzmacnia i pobudza do działania nasz układ immunologiczny. Owoce zawierają ponadto węglowodany – cukry i kwasy organiczne.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • ean13
    5907752683398

Sok porzeczkowo-jabłkowy BIO, 300 ml, Bio Food

Czarna porzeczka to największe źródło witaminy C , a w mniejszym stopniu witaminy B, P, prowitaminy A, pektyn, kwasu ortofosforowego, garbników, soli potasu i żelaza. Dzięki temu jest nieocenionym środkiem zapobiegawczym w tworzeniu rakotwórczych nitrozoamin. Hamuje powstawanie w organizmie toksycznych związków wywołujących mutacje genów prowadzących do chorób nowotworowych. Owoce stosowane są przy chorobach reumatycznych, gościu, biegunkach, zaburzeniach wątroby, wyczerpaniu fizycznym i psychicznym. Czarna porzeczka jest również stosowana w łagodzeniu objawów anginy, chronicznego kaszlu, a także wzmacnia i pobudza do działania nasz układ immunologiczny. Owoce zawierają ponadto węglowodany – cukry i kwasy organiczne.

Zobacz także

Ładowanie...