compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Sok marchwiowo-jabłkowy BIO, 300 ml, Bio Food
search

Sok marchwiowo-jabłkowy BIO:

MARCHEW: Zawiera witaminy B1, B2, PP, K i C i mikroelementy, jej najcenniejszym składnikiem jest jednak beta-karoten, czyli prowitamina A, która odpiera ataki bakterii i wirusów oraz poprawia wzrok. Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się. Marchew dostarcza ważnych związków mineralnych, takich jak wapń, żelazo, fosfor, miedź, cynk, molibden, magnez, jod oraz potas – to im właśnie zawdzięczmy jędrne ciało, piękną cerę i karnację skóry oraz zdrowe mocne włosy i paznokcie. Jabłko: Zawiera cukier, białka, witaminy C,B1,B2,PP prowitaminę A, kwas pantotenowy.

JABŁKO: Jabłko: zawiera cukier, białka, witaminy C,B1,B2,PP prowitaminę A, kwas pantotenowy. Występujące kwasy organiczne jabłkowy i cytrynowy pobudzają pracę przewodu pokarmowego zwiększając wydzielenie soków trawiennych. Garbniki zawarte w jabłkach dezynfekują przewód pokarmowy, regulują trawienie i zapobiegają nadmiernej fermentacji w jelitach. Pektyny rozpuszczają cholesterol i odgrywają istotną rolę w zapobieganiu i leczeniu miażdżycy. Ponadto jabłka dostarczają organizmowi soli, wapnia, fosforu, potasu i magnezu. Jedzenie jabłek zapobiega także wielu chorobom: nadciśnieniu tętniczemu, nowotworom jelita grubego i sklerozie.

SKŁAD:

Sok z ekologicznej marchwii 50%, sok z ekologicznych jabłek 50%. Tłoczony nie z koncentratu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • ean13
    5907752683510

Sok marchwiowo-jabłkowy BIO, 300 ml, Bio Food

Pyszny sok owocowy o wielu właściwościach prozdrowotnych.

Zobacz także

Ładowanie...