Sok z kiszonej marchwii BIO:
Marchew zawiera witaminy B1, B2, PP, K i C i mikroelementy, jej najcenniejszym składnikiem jest jednak beta-karoten, czyli prowitamina A, która odpiera ataki bakterii i wirusów oraz poprawia wzrok. Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się. Marchew dostarcza ważnych związków mineralnych, takich jak wapń, żelazo, fosfor, miedź, cynk, molibden, magnez, jod oraz potas – to im właśnie zawdzięczamy jędrne ciało, piękną cerę i karnację skóry oraz zdrowe mocne włosy i paznokcie.
SKŁAD:
Sok z ekologicznych marchwii kiszonych. Tłoczony nie z koncentratu.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
ean135905933486769
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się