search
SKŁADNIKI
nasiona soi*, ryż brązowy*, sól morska, woda, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niepasteryzowane miso z soi i ryżu brązowego. Tradycyjna japońska pasta produkowana ze sfermentowanej soi. Świetna do sosów, sałatek i mięs.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 769 kJ/183 kcal
Tłuszcz - 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1 g
Węglowodany - 19,3 g w tym cukry - 12 g
Błonnik - 4,9 g
Białko - 11 g
Sól - 11,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Nowy
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138713576271461
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się