Ciastka kruche o smaku maślanym
Opracowano specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Składniki:
skrobia kukurydziana, oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy; mąka kukurydziana, cukier, jaja, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, proszek mleczny odtłuszczony, aromat maślany, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 2050 kJ 489 kcal
Tłuszcz 21 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,7 g
Węglowodany 70 g
- w tym cukry 26 g
Błonnik 0,83 g
Białko 5,4 g
Sól 0,29 g
-
Gluten FreeTAK
-
ean135907653103797
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się