compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Mieszanka do bezglutenowego ciasta na pizze BIO, 350 g, Bauck Hof
search

SKŁADNIKI

mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łupiny babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Mieszanka do przygotowania bezglutenowego ciasta na pizzę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1436 kJ / 339 kcal

Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 75,6 g w tym cukry: 2,2 g

Białko: 4,2 g

Sól: 2,1 g

Błonnik: 3,5 g

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać soję

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta, Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
    Bez jajek
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    4015637827292

Mieszanka do bezglutenowego ciasta na pizze BIO, 350 g, Bauck Hof

Mieszanka do przygotowania bezglutenowego ciasta na pizzę.

Ładowanie...