SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka do wypieku pysznego i bezglutenowego ciasta brownie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 81 g w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE
Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
Bez jajek -
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
Gluten FreeTAK
-
ean134015637824130
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się