compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Mieszanka do pieczenia bezglutenowego brownie BIO, 400 g, Bauck Hof
search

SKŁADNIKI

surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Mieszanka do wypieku pysznego i bezglutenowego ciasta brownie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal

Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g

Węglowodany: 81 g w tym cukry: 54 g

Błonnik: 4,4 g

Białko: 4,1 g

Sól: 0,19 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.

CIASTO WEGETARIAŃSKIE

Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.

INFORMACJA ALERGENNA:

Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
    Bez jajek
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    4015637824130

Mieszanka do pieczenia bezglutenowego brownie BIO, 400 g, Bauck Hof

Mieszanka do wypieku pysznego i bezglutenowego ciasta brownie.

Zobacz także

Ładowanie...