Skórka pomarańczowa, bezglutenowa, BIO, 9g, Biovegan
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z pomarańczy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej
Składniki
58 % liofilizowana skórka z pomarańczy*, 39 % suszona skórka z pomarańczy*, olejek pomarańczowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1334 kJ/317 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 19 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,04 g
Informacja alergenna
Może zawierać GORCZYCĘ
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
-
Alergie i AlergenyBez cukru
Bez glutenu
Bez jajek -
Ilość w opakowaniu zbiorczym20
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Gluten FreeTAK
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean134005394116166
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się