Skórka cytrynowa, bezglutenowa, BIO, 9g, Biovegan
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z cytryny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki
58 % liofilizowana skórka z cytryny*, 39 % suszona skórka z cytryny*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 34 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,2 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym20
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Gluten FreeTAK
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean134005394116111
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się