search
Tradycyjny ocet spirytusowy od lat stosowany do marynowania i konserwowania warzyw, owoców i grzybów. Wykorzystanie octu spirytusowego do przygotowania zalewy do ryb morskich i słodkowodnych doda potrawom kwaskowatego aromatu. Jest nieodłącznym dodatkiem do galaret i mięs.
Ocet spirytusowy to produkt otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową spirytusu.
Idealny do sprzątania i wielu innych zastosowań.
Skład
ocet spirytusowy, substancja konserwująca - pirosiarczan sodu (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny).
Wartość odżywcza w 100 ml produktu
wartość energetyczna: 132 kJ / 31 kcal; tłuszcz: 0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g; węglowodany: 0,1 g; w tym cukry: 0 g; białko: 0 g; sól: 0 g.
Nowy
-
ean135901605000011
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się