SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany długoterminowej fermentacji. Ocet ryżowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej, można go użyć do sushi, dań w woku, zamarynowania ryby czy też do dań z makaronem ryżowym.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138713576173253
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się