compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Róża Chińska - nasiona na kiełki GEO, certyfikowane, DUŻE OPAKOWANIE, 500g, Bavicchi
search

Rzodkiewka różowa - ekologiczne, certyfikowane nasiona na kiełki GEO, 500g, Bavicchi

Kiełki rzodkiewki różowej są bogate w składniki odżywcze, zawierają wiele witamin (A, B1, B2, C i PP) oraz sole mineralne (żelazo, potas, wapń, magnez, sód i fosfor). Mają ostry smak rzodkiewki, ale wciąż słabszy niż inne odmiany.

Dlaczego kiełki?

Kiełki to rośliny w najwcześniejszej fazie rozwoju. Każde nasionko zawiera składniki odżywcze niezbędne do wytworzenia pierwszych pędów rośliny:
witaminy, enzymy, składniki mineralne, cenne białka, tłuszcze oraz błonnik.

Bardzo łatwo je hodować, a ponadto są dostępne przez cały rok, również wtedy,
gdy trudno o świeże warzywa i owoce.

Czym wyróżniają się kiełki Bavicchi?

Nasiona kiełków można kupić bez problemu, ale nie zawsze mamy pewność, z jakiego źródła pochodzą i jak zostały pozyskane. Organiczne nasiona na kiełki GEO firmy Bavicchi są pozyskiwane z upraw przyjaznych środowisku, w których nie stosuje się chemicznych środków ochrony i nawozów sztucznych.
Ich jakość jest poddawana kontroli i potwierdzona certyfikatem.

Jak wysiewać

Namocz nasiona na 10 godzin i usuń połamane. Dobrze wypłucz je pod wodą i umieść na kiełkownicy. Upewnij się, że są równomiernie rozłożone. 

Podlewaj 2-3 razy dziennie.

Przed spożyciem kiełki należy umyć. 

Smacznego!

Termin przydatności do wysiewu: 3 lata

Waga opakowania: 500g

Kiełki GEO to zdrowe żywienie dostępne dla każdego
niezależnie od pory roku!

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
vrv1409
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    9
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    8003419028483

Rzodkiewka różowa - nasiona na kiełki GEO, certyfikowane, DUŻE OPAKOWANIE, 500g, Bavicchi (VRV1409)

Kiełki rzodkiewki różowej są bogate w składniki odżywcze, zawierają wiele witamin (A, B1, B2, C i PP) oraz sole mineralne (żelazo, potas, wapń, magnez, sód i fosfor). Mają ostry smak rzodkiewki, ale wciąż słabszy niż inne odmiany.

Zobacz także

Ładowanie...