Napój ryżowy z migdałami EKO to propozycja dla smakoszy, którzy w produktach spożywczych na równi z zaletami zdrowotnymi cenią sobie wyjątkowe walory smakowe. Produkt ten jest bowiem tworzony na bazie krystalicznej wody źródlanej pochodzącej z włoskich gór Lessini. Recepturę uzupełnia ryż uprawiany w warunkach ekologicznych, a dołączają do tego oleje roślinne oraz sól morska. Wyjątkowym dodatkiem wzbogacającym smak napoju jest pasta migdałowa. Jeżeli zależy Ci na dostarczaniu Twojemu organizmowi tego, co najlepsze, a ponadto masz upodobanie do wyrafinowanych doznań smakowych, ten produkt został stworzony właśnie dla Ciebie!
Przed otwarciem należy wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 4-5 dni.
Wartości odżywcze na 100 ml produktu:
wartość energetyczna 268 kJ (63 kcal)
tłuszcz 1,6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,4 g
w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe 0,4 g
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe 0,8 g
węglowodany 12 g
w tym cukry 5,0 g
błonnik <0,5 g
białko <0,5 g
sól 0,1 g
Skład:
woda źródlana, włoski ryż* (17%), olej słonecznikowy*, olej z krokosza barwierskiego*, włoska pasta migdałowa* 1%, sól morska
* składniki z upraw ekologicznych, nr certyfikatu IT BIO 006
Produkt w 100% roślinny, bezglutenowy. Zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
ean138019428000099
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się