compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Mąka z pszenicy durum, semolina BIO, 1 kg, Bio Planet
search

Termin przydatności: około 2 miesiące.

SKŁADNIKI

mąka z pszenicy durum (semolina)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1485 kJ / 352 kcal

Tłuszcz - 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g

Węglowodany - 63 g w tym cukry - 0,4 g

Białko - 13 g

Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    5902175869824

Mąka z pszenicy durum, semolina BIO, 1 kg, Bio Planet

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.

Termin przydatności: około 2 miesiące.

Zobacz także

Ładowanie...