search
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 litra wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI
1186
Nowy
-
ean138009004118645
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się