search
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
W 100 g Wartość energetyczna - 1490 kJ/351 kcal Tłuszcz - 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 73 g w tym cukry - 4 g Błonnik - 3 g Białko - 11 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI
1216
Nowy
-
ean138009004110014
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się