search
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
W 100 g Wartość energetyczna - 1447 kJ/342 kcal Tłuszcz - 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 66 g w tym cukry - 3,2 g Błonnik - 7,8 g Białko - 11 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI
1187
Nowy
-
ean138009004100015
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się