compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron gryczany z pełnego ziarna, świderki, EKO, 250 g, Bartolini
search

bio makaron

Makaron gryczany z pełnego ziarna, świderki, EKO, 250 g, Bartolini

Makaron z gryki to połączenie prostoty makaronu i ziemistego smaku gryki. Świetna kompozycja, która otworzy Cię na nowe doznania smakowe i dostarczy moc białka, błonnika i składników mineralnych takich jak miedź, fosfor, mangan czy magnez. Doskonała propozycja dla osób dbających o swoje piękno i zdrowie lub idących z duchem czasu i redukujących ilość spożywanego glutenu. Zawarta w nim miedź pomaga w utrzymaniu prawidłowej pigmentacji włosów i skóry. Z kolei fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów. Świetnie sprawdzi się jako zamiennik zwykłego makaronu czy kaszy gryczanej, zarówno w tradycyjnych daniach obiadowych, jak i w zupach, gulaszach czy w połączeniu z sosami lub jako dodatek do bitek czy pieczeni.

Składniki:

100% ekologiczna mąka gryczana.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

  • Wartość energetyczna - 1480 kJ/350 kcal
  • Tłuszcz - 2,7g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6g
  • Węglowodany - 65g
  • w tym cukry - 5,0g
  • Błonnik - 8,7g
  • Białko - 12g
  • Sól - 0,01g

Bartolini 

Polska, rodzinna manufaktura z Mazowsza zajmująca się produkcją makaronów już od 25 lat. Firma oferuje szeroki asortyment makaronów w różnych wariantach smakowych, kolorystycznych oraz ciekawych kształtach. Bogate doświadczenie, nieustanny rozwój technologiczny, pasja oraz najwyższej klasy surowce pozyskiwane od zaufanych dostawców, są gwarancją uzyskania dobrego produktu będącego połączeniem innowacyjności z bardzo wysoką jakością.

orkisz

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez cukru
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    10
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    5901902004538

Makaron gryczany z pełnego ziarna, świderki, EKO, 250 g, Bartolini

Makaron z gryki to połączenie prostoty makaronu i ziemistego smaku gryki.

Świetnie sprawdzi się jako zamiennik zwykłego makaronu czy kaszy gryczanej, zarówno w tradycyjnych daniach obiadowych, jak i w zupach, gulaszach czy w połączeniu z sosami lub jako dodatek do bitek czy pieczeni.

Zobacz także

Ładowanie...