Makaron z pszenicy durum, gniazda z algami morskimi EKO, 250g, Bartolini
Makaron ten stworzony został z myślą o osobach ceniących sobie zarówno zdrowy tryb życia, jak i nie bojących się kulinarnych wyzwań. Wytwarzany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz spiruliny uchodzącej za doskonałe źródło białka czy beta-karotenu. Makaron z dodatkiem alg charakteryzuje się również przyjemnym, morskim smakiem. Znakomicie podkreśla aromat sosów i dań z patelni przyrządzonych z użyciem ryb lub owoców morza, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku.
Skład:
semolina ekologiczna (mąka z pszenicy durum), algi morskie ekologiczne (spirulina) 3%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100g UGOTOWANEGO PRODUKTU
Wartość energetyczna kJ 740
kcal 175
Tłuszcz całkowity 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany przyswajalne 34 g
w tym cukry 0,6 g
Błonnik 2,0 g
Białko 7,2 g
Sól 0.02 g
-
Alergie i AlergenyBez cukru
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean135901902002435
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się