compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron trójkolorowy fusilli BIO, 500 g, Alce Nero
search

SKŁADNIKI

mąka z pszenicy durum*, mąka z pszenicy durum* z suszonymi pomidorami*(3%), mąka z pszenicy durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1478 kJ/352 kcal

Tłuszcz - 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 71 g w tym cukry - 2,9 g

Błonnik - 3,5 g

Białko - 12 g

Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • ean13
    8009004210042

Makaron trójkolorowy fusilli BIO, 500 g, Alce Nero

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

Zobacz także

Ładowanie...