SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron bezglutenowy z ryżu i kukurydzy idealnie nadaje się do dań głównych, zup i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g w tym cukry - 2 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
Błonnik - 1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
Gluten FreeTAK
-
ean138009004811546
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się