compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron Konjac w kształcie ryżu, Bezglutenowy, BIO, 385 g, Better Than Foods
search

Makaron ryżowy konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

SKŁADNIKI

Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.

Sposób przygotowania II: Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.

Sposób przygotowania III: Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 4 g;
Białko: 0,2 g;
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    20
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    786471696200

Makaron Konjac w kształcie ryżu, Bezglutenowy, BIO, 385 g, Better Than Foods

Makaron ryżowy konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Zobacz także

Ładowanie...