compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron konjac noodle BIO, beglutenowy, 385 g, Bio Planet
search

SKŁADNIKI

Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Makaron noodle konjac nie zawiea tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy. Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy. Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal

Tłuszcz: 0 g; w tym kwasy nasycone: 0 g;

Węglowodany: 0 g; w tym cukry: 0 g;

Błonnik: 4 g;

Białko: 0,2 g;

Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    20
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    786471696194

Makaron konjac noodle BIO, beglutenowy, 385 g, Better Than Foods

Makaron noodle konjac nie zawiea tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Zobacz także

Ładowanie...