compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron ryżowy, razowy z wakame BIO, bezglutenowy, 250 g, Terrasana
search

SKŁADNIKI

mąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. Wakame to rodzaj suszonego wodorosta jadalnego. Charakteryzuje się on delikatnie słodkim smakiem. Jest również bardzo zdrowy: wspomaga działanie układu trawiennego i odchudzanie.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal

Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g

Węglowodany - 65,5 g w tym cukry - 0 g

Błonnik - 5,5 g

Białko - 10,9 g

Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    8713576282542

Makaron ryżowy, razowy z wakame BIO, bezglutenowy, 250 g, Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. Wakame to rodzaj suszonego wodorosta jadalnego. Charakteryzuje się on delikatnie słodkim smakiem. Jest również bardzo zdrowy: wspomaga działanie układu trawiennego i odchudzanie.

Zobacz także

Ładowanie...