compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g - ALCE NERO
search

SKŁADNIKI 

mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania ‚al dente’: 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna – 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz – 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 77 g
w tym cukry – 2 g
Błonnik – 1 g
Białko – 7 g
Sól – 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    8009004811522

MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

Ładowanie...