compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie, Sylwia Majcher, Buchmann
search

W tej kuchni nikt nie zatęskni za schabowym - królują strączki, świeże warzywa i zioła.

Autorka w blisko 90 przepisach pokazuje, jak w kreatywny sposób ograniczyć lub zastąpić mięso w ulubionych daniach i pogodzić smakowe preferencje rodziny.

Są tu pomysły na śniadania, obiady, podwieczorki i kolacje, a także na specjalne okazje.

Wiele propozycji przedstawiono w dwóch wersjach - mięsnej i roślinnej. Całość wzbogacają rozmowy z ekspertami oraz cenne wskazówki dotyczące niemarnowania i właściwego przechowywania jedzenia. 

  • Liczba stron 240
  • Format 198 x 250
  • Typ okładki: twarda

Sylwia Majcher - dziennikarka. autorka poradnika Wykorzystuję, nie marnuję i bestsellerowej książki Gotuję, nie marnuję. Absolwentka studiów podyplomowych na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Prowadzi warsztaty i szkolenia poświęcone niemarnowaniu jedzenia i ekologii. 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • ean13
    9788328078567

Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie, Sylwia Majcher, Buchmann

Shop.BetterLandGlobal 1 pkt. za zakup
Shop.BetterLandGlobal 1 pkt. za zakup

W tej kuchni nikt nie zatęskni za schabowym - królują strączki, świeże warzywa i zioła.

Autorka w blisko 90 przepisach pokazuje, jak w kreatywny sposób ograniczyć lub zastąpić mięso w ulubionych daniach i pogodzić smakowe preferencje rodziny.

Zobacz także

Ładowanie...