W tej kuchni nikt nie zatęskni za schabowym - królują strączki, świeże warzywa i zioła.
Autorka w blisko 90 przepisach pokazuje, jak w kreatywny sposób ograniczyć lub zastąpić mięso w ulubionych daniach i pogodzić smakowe preferencje rodziny.
Są tu pomysły na śniadania, obiady, podwieczorki i kolacje, a także na specjalne okazje.
Wiele propozycji przedstawiono w dwóch wersjach - mięsnej i roślinnej. Całość wzbogacają rozmowy z ekspertami oraz cenne wskazówki dotyczące niemarnowania i właściwego przechowywania jedzenia.
- Liczba stron 240
- Format 198 x 250
- Typ okładki: twarda
Sylwia Majcher - dziennikarka. autorka poradnika Wykorzystuję, nie marnuję i bestsellerowej książki Gotuję, nie marnuję. Absolwentka studiów podyplomowych na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Prowadzi warsztaty i szkolenia poświęcone niemarnowaniu jedzenia i ekologii.
-
ean139788328078567
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się