Krem do gotowania ryżowy, bez glutenu, 200ml, The Bridge
Zdrowa alternatywa dla tradycyjnych śmietanek.
Wyprodukowana ze składników ekologicznych, oparta na wodzie źródlanej pochodzącej ze źródła w środku Parku Naturalnego Gór Lessini we Włoszech.
Nadaje się do przygotowywania potraw zarówno zimnych (np. deserów, mieszanek owoców) jak i gorących (np. warzywnych, zup, sosów). Jest kremowa i delikatna, o słodkim smaku. Polecamy wypróbowanie jej w ciastach i innych znanych przepisach dla podniesienia ich walorów prozdrowotnych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3-4 dni.
Wartości odżywcze na 100 ml produktu:
wartość energetyczna 177 kcal / 747 kJ
tłuszcz 7,7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,8 g
w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe 3,4 g
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe 3,5 g
węglowodany 25,3 g
w tym cukry 3,8 g
błonnik 0,2 g
białko 1,7 g
sól 0,2 g
Skład:
Woda, włoski ryż* (30%), olej słonecznikowy*, zagęszczacz (mączka nasion chleba świętojańskiego*, mąka guar, agar-agar), sól morska
* składniki z upraw ekologicznych, nr certyfikatu IT BIO 006
Produkt w 100% roślinny, bezglutenowy.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Gluten FreeTAK
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean138019428005018
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się