compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki, Bezglutenowa, BIO, 135 g, Allos
search

Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

SKŁADNIKI

czerwona papryka* (49%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, żółta papryka* (9%), zielona papryka* (4%), syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 954 kJ/ 230 kcal

Tłuszcz: 17,7 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g

Węglowodany: 11,3 g

w tym cukry: 6,5 g

Białko: 5,1 g

Sól: 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    4016249017071

Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki, Bezglutenowa, BIO, 135 g, Allos

Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.

Zobacz także

Ładowanie...