compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Shot Kombucha Odporność, acerola z imbirem, bezglutenowy, BIO, 100 ml, VIGO
search

Shot Kombucha Odporność, acerola z imbirem, bezglutenowy, BIO, 100 ml, VIGO

Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z przecierem z aceroli i imbirem, które wspomogą Twój układ odpornościowy.
W produkcie jest ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.

SKŁADNIKI

sok jabłkowy tłoczony na zimno*, przecier z aceroli*, imbir*, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml

Wartość energetyczna - 117 kJ/27 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,1 g
w tym cukry - 5,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0 g
Witamina C: 200 mg (250 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej))

UWAGA

Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Przed otwarciem wstrząsnąć.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Alergie i Alergeny
    Bez glutenu
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • Kraj pochodzenia
    Polska
  • Odpowiednie dla wegan
    TAK
  • ean13
    5902768514001

Shot Kombucha Odporność, acerola z imbirem, bezglutenowy, BIO, 100 ml, VIGO

Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z przecierem z aceroli i imbirem, które wspomogą Twój układ odpornościowy.
W produkcie jest ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.

Zobacz także

Ładowanie...