SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska, pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów, dipów i sushi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138713576173239
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się