compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Cukier kokosowy, BIO, 400 g, Diet-Food
search

Cukier kokosowy, BIO, 400 g, Diet-Food

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień. To, co odróżnia go od zwykłych cukrów, to fakt, że nie powoduje nagłych wzrostów lub deficytów energii w organizmie. Jego największą zaletą jest bardzo niski indeks glikemiczny, dlatego polecany jest osobom chorym na cukrzycę. Jest bezpieczny dla dzieci i kobiet w ciąży. Lekko karmelowy smak doskonale pasuje do kawy, herbaty i ciast.

W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Kokosowy od Diet-Food?

Organiczny cukier kokosowy, może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako zamiennik dla białego cukru.

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1640 kJ / 385 kcal

  • tłuszcz <0,1 g
    w tym nasycone <0,1 g

  • węglowodany 92,4 g
    w tym cukry 87 g

  • białko 1,9 g

  • sól 0,4 g

Inne informacje:

Masa netto: 400 g

Kraj pochodzenia: Indonezja

Składniki: 

  • 100% organiczny cukier kokosowy

Informacja Alergiczna:

Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • ean13
    5901549275605

Cukier kokosowy, BIO, 400 g, Diet-Food

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień. To, co odróżnia go od zwykłych cukrów, to fakt, że nie powoduje nagłych wzrostów lub deficytów energii w organizmie. Jego największą zaletą jest bardzo niski indeks glikemiczny, dlatego polecany jest osobom chorym na cukrzycę. Jest bezpieczny dla dzieci i kobiet w ciąży. Lekko karmelowy smak doskonale pasuje do kawy, herbaty i ciast.

Zobacz także

Ładowanie...