compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Cukier trzcinowy, ciemny Demerar, BIO, 400 g, Diet-Food
search

Cukier trzcinowy, ciemny Demerara, BIO, 400 g, Diet-Food

Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej”. Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie.

W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Trzcinowy od Diet-Food?

Organiczny cukier trzcinowy, może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako ekwiwalent dla białego cukru.

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1596 kJ / 380 kcal

  • tłuszcz 0 g
    w tym nasycone 0 g

  • węglowodany 99 g
    w tym cukry 99 g

  • błonnik 0 g
  • białko 0,2 g

  • sól 0 g

Inne informacje:

Masa netto: 400 g

Kraj pochodzenia: Paragwaj

Składniki: 

  • 100% organiczny cukier trzcinowy ciemny demerara

Informacje Alergiczne:

Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    5901549275858

Cukier trzcinowy, ciemny Demerara, BIO, 400 g, Diet-Food

Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej”. Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie.

Zobacz także

Ładowanie...